Szolgáltatások

Üdv a Border Contentnél!

Megoldásokat kínálunk

Szövegen innen és túl

Mit tehetünk érted? Olyan megoldásokat kínálunk, amikre valóban szükséged lehet. Építsd fel az alapoktól a belső és külső kommunikációdat, tervezz stratégiát, tedd egyedivé a márkádat. Ebben segítünk.

De az is lehet, hogy csak új ötletekre van szükséged, hogy tudatosítsd a meglévő erőforrásaidat, megnövelve a hatékonyságot. A személyre szabott és egyedi megoldásokban hiszünk.

Nem csak szövegelünk: a teljes körű szolgáltatás részeként a legtöbb olyan területen a segítségedre lehetünk, ami vállalkozásod kommunikációja során felmerülhet.

Gyakran feltett kérdések

Gyorstippek

Az oldalak cover képeinek arányai eltérnek a személyes profiloktól: minimum 820px szélesek és 312px magasak, maximum 1958px szélesek és 745px magasak lehetnek. Jó hír, hogy a profilkép már nem takar ki semmilyen részt belőle, viszont érdemes ügyelni rá, hogy az okostelefonokon kisebb részlete jelenik meg, mint monitoron.

Ha szeretnél értékesíteni valamit, és tisztában vagy vele, hogy a célközönségedet milyen platformon találod meg, akkor mindenképpen. Tervezéssel és elemzéssel rengeteg energiát és pénzt spórolhatsz meg, növelheted a hatékonyságodat.

A fontos munkákkal mindig érdemes hozzáértő szakembert megbízni, de a kisebb feladatokhoz elegendő lehet néhány szerkesztőprogram alapfokú elsajátítása. Ilyen például a Canva, aminek az ingyenes verziója is sok sablont, felhasználóbarát megoldást kínál.

Egy olyan közösségimédia-platform, ami kifejezetten szakmai célokat szolgál, és fontos eleme a kapcsolatépítés. A hivatásunkkal, munkánkkal kapcsolatos információk megosztására érdemes használni, a túlzottan személyes tartalmat javasolt kerülni: gondoljunk rá úgy, mint egy interaktív önéletrajzra. Magyarországon is egyre többen használják, mert remek felület a munka- és munkaerő-keresésre.

Forrásmegjelölés nélkül semmiképpen sem. A képeket éppúgy szerzői jog védi, mint a zeneszámokat vagy az irodalmi műveket. Építs saját portfóliót, vegyél igénybe stockfotó-szolgáltatást, vagy használj olyan ingyenes szolgáltatásokat, mint a Pixabay. De mindig tartsd be a hivatkozásra vonatkozó feltételeket!

Kevés hervasztóbb dolog van, mint egy pályázathoz szükséges dokumentációs fotózás, de néhány trükkel izgalmasabbá teheted a képeidet. Például az asztal körül ülő embereket sose fotózd álló helyzetből, felülről, hanem guggolj le a szemmagasságukba: így a képet néző a szituáció részesének érezheti magát.

A Facebook felhasználói gyakran találkozhatnak jelentős változásokkal. Az egyik ilyen, hogy posztot időzíteni már csak a Creator Studio vagy a Facebook Business Suite segítségével lehet.

A magyar helyesírás szabályai szerint sokáig csak az 1-jén volt helyes, mára elfogadott az 1-én is. Viszont ami nem változott: a dátumokban a toldalékok mindig pont nélkül, kötőjellel kapcsolódnak a számokhoz.

PARTnereink

Mire várnál?

Üzenj egy díjmentes konzultációért